Happy Dog

Happy Dog - Supreme - junior

 Mini Baby & Junior 29
Et optimalt sammensat hundefoder giver den sundeste vækst! Mini 29 Baby + Junior indeholder førsteklasses fjerkræ, lam, ris og nærende New Zealandske muslinger efter dyrlæge anbefalet opskrift med blot 29 % protein. Det er et optimalt foder til problemfri og skånsom fodring fra 4. Uge – også til sarte hunde af alle racer (op til 10 kg voksenvægt).
 Mini Baby & Junior 29 4 kg. 149,- kr.
 Medium Baby 28   .
  For at undgå vækstforstyrrelser i unghundefasen (fra 6 måneder) skal hunden skifte til det proteinreducerede foder Medium Junior 25. Den dyrlæge-anbefalede opskrift – med nærende fjerkræ, lam, fisk, New Zealandske muslinger og reduceret protein (25 %), forhindrer overforsyning med protein i anden vækstfase. På den måde forebygger du helseproblemer på grund af for hurtig vækst.
Medium Baby 28 10 kg. 291,- kr.
 Maxi Baby 29    
  Hvalpe af store racer stiller særlige krav til deres foder: foderpillerne skal være større for at undgå, at de forsluger sig. Energi- og proteinindholdet skal være tilpasset deres særlige behov i den første intensive vækstfase. Maxi Baby 29 bygger på udvalgte ingredienser som fjerkræ, lam, fisk, ris og nærende New Zealandske muslinger i den dyrlæge anbefalede opskrift med 29 % protein.   
Maxi Baby 29 15 kg. 430,- kr.
 Supreme Irland    
Til alle små gourmeter der har brug for noget særligt, som er følsomme eller simpelthen bare er kræsne. Happy Dog tilbyder et unikt foder: Det utroligt lækre super-premium fuldfoder Ireland – lavet af lækker laks og kanin, afrundet med det unikke Happy Dog Supreme LifePlus Concept® lavet af naturlige ingredienser. Det er også et særdeles velegnet forder til følsomme hunde af alle racer. Fordi Ireland indeholder omhyggeligt udvalgte ingredienser (og ikke indeholder lam, fjerkræ, ris, soja eller hvede) giver det den allerbedste hud og en skinnende pels.
Supreme Irland 12,5 kg. 428,- kr.

Happy dog Fit & Well

 Fit & Well Adult Mini    
Adult Mini indeholder 26 % letfordøjeligt protein af bedste kvalitet og tilsvarende 14 % fedt med umættede Omega 3 + 6 fedtsyrer for en sund livsstil. Fra dyr og planter af god kvalitet. Den særlige opskrift, i ekstra lille krokette størrelse med Happy Dog Supreme LifePlus Concept ®, er lavet af naturlige ingredienser og er helt perfekt til alle voksne hunde op til 10 kg. Energiindholdet i Adult Mini er tilpasset til  hundens naturlige behov for motion 2 til 3 timer om dagen.
 Fit & Well Adult Mini 4 kg. 132,- kr.
 Fit & Well Adult Medium    
Adult Medium indeholder 24 % nærende protein af bedste kvalitet og tilpasset med 12 % fedt med umættede Omega 3 + 6 fedtsyrer for en sund livsstil. Fra dyr og planter af god kvalitet. Den særlige opskrift i passende krokettestørrelse med det unikke Happy Dog Supreme LifePlus Concept ® er lavet af naturlige ingredienser og er helt perfekt til alle voksne hunde fra 10 – 25 kg. Energiindholdet i Adult Medium er tilpasset hundens naturlige behov for motion 2 til 3 timer om dagen.
Fit & Well Adult Medium 12,5 kg. 348,- kr.
 Fit & Well Adult Maxi    
Adult Maxi indeholder 23 % værdifuld protein af den bedste kvalitet med tilpasset 12 % fedt med umættede Omega 3 + 6 fedtsyrer for en sund livsstil. Fra dyr og planter af god kvalitet. Den særlige opskrift, i ekstra stor krokettestørrelse med det unikke Happy Dog Supreme LifePlus Concept ®, er lavet af naturlige ingredienser og er helt perfekt til alle voksne hunde fra 26 kg. Energiindholdet i Adult Maxi er tilpasset til hundens naturlige behov for motion 2- 3 timer om dagen.
Fit & Well Adult Maxi 15 kg. 399,- kr.
 Fit & Well Adult Sport    
Adult Sport er skabt specielt til sports- og brugshunde med et højt aktivitetsniveau samt gravide og lakterende tæver. Foderet indeholder 28 % dyreprotein og 16% fedt suppleret med Happy Dog Life Plus Concept® og originale New Zealandske muslinger. Det er et særdeles sundt foder, som øger din hunds ydeevne. Energi indholdet passer til en hund i høj aktivitet mindst 3 timer om dagen.
Fit & Well Adult Sport 15 kg. 409,- kr.

Happy dog NaturCroq tilsat OMEGA 3 og 6

 NaturCroq Lam & Ris    
   At fodre med fuldfoderet, NaturCroq Lam og Ris, er en stor succes i særdeleshed hos følsomme hunde! Det ekstremt sunde foder består af letfordøjelige kvalitets ingredienser så som lækker lam, ris og næringsrige Omega 3 + 6 fedtsyrer fra solsikke og rapsolie – vigtig for en sund og skinnende pels. NaturCroq Lam & Ris er derfor ideel til alle hunde med en følsom fordøjelse og et normalt energi- og proteinbehov.   
 NaturCroq Lam & Ris 15 kg.  299,- kr. 
 NaturCroq Activ    
Det letfordøjelige premium fuldfoder, NaturCroq Active, er ideelt til alle voksne hunde med et øget energibehov. Den smagfulde krokette indeholder protein fra fisk og fjerkræ af høj kvalitet. Kombineret med de værdifulde Omega 3 + 6 fedtsyrer fra solsikke - og rapsolie tilfører NaturCroq Active et hurtigt energi tilskud til alle brugshunde, agility- og sportshunde – uden at belaste kroppen
 NaturCroq Activ 15 kg. 299,- kr.

 Dogs Favorit - Discont  

   Dog favorit - til alle racer tilbud 15 kg. 199,- kr.
 

Happy dog Opdrætsfoder 

  Profi-krokette 26 - 16 Sportive 20 kg. Ring for pris.
       
Skulle De have et specielt ønske indenfor Happy Dog serien, så ring på tlf. 21 24 00 24 eller skriv en mail.: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og så vil vi bestille dit ønske hjem efter aftale.